Här nedan hittar du några av våra vanligaste frågor med svar från oss på LexBreak. Hittar du inte svar på dina frågor går det bra att kontakta oss

Ja det är vi! All vår rådgivning och alla våra avtal är framtagna av personer som antingen är advokater eller innehar en jur.kand.

Ja det har vi! Vi har studentrabatt, seniorrabatt och nystartat-företag-rabatt. Det är vårt sätt att hjälpa de som har de lite tuffare ekonomiskt. 

Ja det gör det! Inom juridiken talar man ofta om formkrav. Det är villkor som ställs upp för att avtalet som ingås ska vara giltigt. Det kan t.ex. vara så att det krävs vittnen som tittar på när ni signerar o.s.v. Det finns generellt inget krav på att avtal ska vara skrivna på ett fysiskt papper däremot finns det regler om att vissa avtal måste vara skriftliga för att gälla.

Ja det gör vi! I anslutning till alla våra avtal så ingår det 30 minuters kostnadsfri rådgivning över telefon eller videolänk. Därefter tar vi ut en avgift per påbörjad halvtimme.

Ja det är det! Vi vet att det kan kännas lite konstigt i början att helt plötsligt börja avtala online. Men vi finns här för er! Skulle ni undra över något är det bara att fråga.
Ja, det kan du! Alla våra avtal kan skräddarsys efter dina behov. Vi rekommenderar dock att större ändringar bör gås igenom av en jurist för er säkerhet. Vi hjälper gärna till med det om så önskas.

BOOSTA Er Avtalsaffär Med Nordens första juridiska handelsplattform

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss!

© 2019 LexBreak All Rights Reserved
Close Menu
×
×

Cart

Logga in på Mina Sidor

Genom att logga in bekräftar jag att jag har haft möjlighet att ta del av LexBreaks rutiner och villkor för behandling av personuppgifter.

Logga in med BankID

Logga in som Företag

Logga in som Partner

small_c_popup.png

Sänd oss ett meddelande

Har du en fråga eller fundering du vill ha svar på?