Saker du bör veta!

Frågor & Svar

Vi på LexBreak  erbjuder smarta digitala juridiska lösningar anpassade utifrån våra klienters unika behov. Det möjliggör att vi kan erbjuda er en av marknadens mest kostnadseffektiva juridiska lösningar.

Alla våra avtal har ett cirka pris i vår prislista. 

Ibland, väldigt sällan, händer det att en klient har särskilda önskemål som går utöver cirka priset. Ibland kan vi reducera kostnaden med hänsyn till t.ex. startup-bolag. Skulle så vara fallet informerar vi självklart om det i förhand. Vi kan alltid lämna fasta priser kopplade till samtliga av våra avtal.

Om du inte är nöjd med rådgivningen och bristen beror på juristen som utför uppdraget, åtgärdar juristen bristen kostnadsfritt. Vi följer alltid upp våra avtal för att säkerställa att våra klienter är nöjda med oss.

Våra jurister är bundna av sekretess och hanterar dina juridiska dokument med största försiktighet. Vi hanterar er dokumentation enligt tillämplig lagstiftning.

Dygnet runt eller 24/7 som vissa säger. Efter att  ni tagit kontakt med oss svarar en våra jurister er inom 12 timmar.

Absolut, börja med att ta kontakt med oss avseende en kostnadsfri behovsanalys så börjar vi där. Tryck här för att komma i kontakt med oss.

Vi är alltid på jakt efter kunniga jurister. Du hittar våra lediga jobb under vår karriär sida. Du kan alltid lämna en spontanansökan!

Har du en fråga?

Kontakta oss angående vadsomhelt. Närsomhelst.

Kontakt

Nyheter

© 2020 LexBreak All Rights ARE Reserved