Hur kan vi hjälpa dig?

LexBreak är en digital juristbyrå vars främsta affärsverksamhet består i framtagandet och upprättandet av en rad privata såväl som kommersiella avtal. Det gör oss till avtalsspecialister! 

Vi erbjuder en konkurrenskraftig kostnadseffektiv process för dig som klient där vi lägger stor vikt vid en personlig service. Vi erbjuder även juridisk rådgivning inom en rad områden, på denna sidan kan du läsa mer om våra verksamhetsområden.

Din Digitala jurist

Avtalstjänst

Din strategiska rådgivare

Vi är strategiska rådgivare i de olika övervägandena som uppkommer i en avtalsprocess . Vårt förhållningssätt är att man med väl uttänkta upplägg och avtal kan undvika problem innan de uppstår, och därmed göra stora besparingar.

Vi strävar därför efter att upprätta avtal som är tydliga och som inte endast minimerar risken för framtida tvister utan som också är tillräckligt ömsesidiga och flexibla för er att säkra avtalet med er avtalspart.

En trygg & Säker tjänst

Vi är en av få helt digitala juristbyråer verksamma i Sverige. Det innebär att din trygghet är vår lag. Det finns många fördelar med att vara digitala, en av dem är att vi kan erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser i jämförelse med våra konkurrenter. 

Samtidigt innebär det att vi lägger extra mycket tid och energi för att våra klienter verkligen ska känna av vårt  engagemang och stöd finns även fast vi inte fysiskt befinner oss på deras ort. 

Vi är med dig varje steg längs vägen

Hur fungerar Vår avtalstjänst?

 Vi lägger stor vikt vid det personliga mötet med dig, även fast vi är en digital juristbyrå. Vi vill att du som klient till oss ska känna dig trygg och säker! Det ställer höga krav på oss, därför finns vi med er vid varje steg längs vägen. 

Saker som ingår

Din digitala jurist

personlig Rådgivning

Allt börjar med en kontakt

Visst känns tröskeln hög? 

Att ta kontakt med en jurist är inte något vi utsätter oss själva för särskilt ofta. Vi på LexBreak gör allt för undvika att komplicera saker och ting för er. Slå oss en signal eller sänd oss ett e-mail så tar vi det därifrån. Det är självklart kostnadsfritt! Vi värnar om er trygghet & säkerhet!

Lär känna oss

Det kan vara skrämmande att lämna över sitt privatliv eller sin affärsituation till en digital jurist. Därför, trots vår digitala närvaro, erbjuder vi en personlig service som gör att du kan känna dig trygg och lita på oss!

Förstå dina rättigheter & Skyldigheter

Att förstå sin nuvarande situation är minst lika viktig som att förstå sin framtida. Glöm, milslånga formuleringar och svåra krusiduller. Vi gör det enkelt, tydligt och okomplicerat för dig att förstå vad det är du behöver hjälp med.

Få hjälp Tryggt och säkert

Vi värdesätter att du som klient hos oss verkligen känner dig trygg! En del av det åtagandet handlar till stor del att du som person ska känna dig nöjd i slutändan . Vi ser därför till att alltid följa upp våra tjänster
Klient Nöjdhet
100%
Tillgänglighet
100%
Digitalt
100%

Kontakt

Nyheter

© 2020 LexBreak All Rights ARE Reserved