'En sparringpartner i alla lägen'

Framtidens digitala jurist

Vi är en Digital Familj

Vi är en digital juristbyrå för dig som är ute efter personlig och kvalificerad juridisk hjälp med att lösa dina problem. Vi finns där för dig när du behöver det. Vi är en digital familj.

Vi sätter stor vikt vid att det ska kännas rätt för dig som kund. Därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri behovsanalys för din situation men även konkurrenskraftiga priser som tål att jämföras.

Vi är LexBreak

Personligt, Digitalt &
Tryggt

Sedan studietiden vid Lunds Universitet ifrågasatte vår grundare och tillika partner Andréas över hur fruktansvärt komplicerat och onödigt dyrt det var för privatpersoner och småföretag att anlita ett juridiskt ombud för att utföra en tämligen enkel åtgärd. Slutsatsen han drog var att väldigt många byråer inte effektiviserat sina processer varför mycket av tiden för juristens arbete spills på renodlade administrativa åtgärder.

Efter långa diskussioner med sin familj valde han att tillsammans med sin fru Malin (Paralegal) grunda LexBreak. En digital juristbyrå som  hjälper privatpersoner och företag med en digital juridisk lösning som både är effektiv men framförallt personlig.

Din digitala jurist

personlig Rådgivning

Allt börjar med en kontakt

Visst känns tröskeln hög? 

Att ta kontakt med en jurist är inte något vi utsätter oss själva för ofta. Vi på LexBreak gör allt för undvika att komplicera saker och ting för er. Slå oss en signal eller sänd oss ett e-mail så tar vi det därifrån. Det är självklart kostnadsfritt! Vi värnar om er trygghet & säkerhet!

Lär känna oss

Det kan vara skrämmande att lämna över sitt privatliv till en främling. Därför, trots vår digitala närvaro, erbjuder vi en personlig service som gör att du kan lita på oss!

Förstå dina rättigheter & Skyldigheter

Att förstå sin nuvarande situation är minst lika viktig som att förstå sin framtida. Glöm, milslånga formuleringar och svåra krusiduller. Vi gör det enkelt och okomplicerat för dig att förstå vad det är du avtalar om.

Få hjälp Tryggt och säkert

Vi värdesätter att du som kund hos oss verkligen känner dig trygg! En del av det åtagandet handlar till stor del att du som person ska känna dig nöjd i slutändan .
Klient Nöjdhet
100%
Tillgänglighet
97%
Digitala
100%

Kontakt

Nyheter

© 2020 LexBreak All Rights ARE Reserved