"Vi är framtidens avtalsplattform"

- Andréas Vidmar
Grundare

Vi är LexBreak

Vi är en digital avtalsplattform där jurister med sina avtal kan konkurrera på lika villkor. En digital handelsplats där du som konsument eller företagare kan gå in och söka, jämföra, signera och lagra dina avtal online. 

LexBreak olikt alla andra juristbyråer har en decentraliserad syn på juridiska produkter. Vi tror på att genom erbjuda flera olika alternativ av samma avtal kommer ge makten tillbaka till beställaren. Vi kallar det: Avtal Made Nice Again!

Digital Lovers

Genom att hantera dina avtal digitalt och online, säkerställer du som beställare att alltid ha tillgång till dina juridiska produkter när och var du vill. 

Dagens teknologi kommer med en rad möjligheter som vi bör ta del av för att undvika framtida problem. Ett papper kan väldigt lätt komma bort, medans en datafil kan överleva det mesta.

Vi står vid din sida

Att skriva avtal är bland det ekonomiskt mest ansvarstagande en människa kan göra. Därför finns vi där för er dygnet runt!

Vi älskar att utmana

Somliga ser oss som en uppstickare i ett hav av byråkrater. Det må vara sant, men vi älskar utmaningen!

Vi tar det steg-för-steg

Hitta, jämföra, signera, skicka, lagra…. Stegen kan kännas som många. Därför finns vi där längs vägen och tar det steg för steg, så att ni ska känna er säkra.

Vi håller det enkelt

Glöm, milslånga formuleringar och svåra krusiduller. Vi gör det enkelt och okomplicerat för dig att förstå vad det är du avtalar om. 

Avtalens framtid. Vårt mål.

Vi tror på ett digitalt samhälle

Hade vi frågat vilken svensk medborgare som helst för 20 år sedan att kontanter snart inte skulle behövas längre, hade de flesta bemött er med skepticism. Idag finns det flera butiker i Sverige som inte längre tar emot annat än kort.

Vi tror att den pappersexercis som pågått inom juristbranschen har fått pågå alldeles för länge. 

Att kunna hitta, jämföra, signera, skicka & lagra sina avtal online kommer att öppna upp en helt ny värld inom privatjuridiken där vi står redo att med er att möta morgondagen!

Träffa vårt fantastiska team

Ansiktena bakom Lexbreak

BOOSTA Er Avtalsaffär Med Nordens första juridiska handelsplattform

Skicka oss ett meddelande så hör vi av oss!

© 2019 LexBreak All Rights Reserved